Sari la conținut

Livrare

Aquatia (aquatia.ro) vă pune la dispoziție următoarele metode de livrare:

Preluare personală de la sediu (Strada Smaraldului 37, Bragadiru).
Puteţi ridica comenzile plasate online din showroom-ul Aquatia de Marți până Vineri în intervalul orar 11:00-17:00 și Sâmbătă în intervalul orar 12:00-14:00

Livrare prin curier rapid (Sameday, DPD)
Livrările prin curier se fac în cel mai scurt timp posibil de la primirea SMS-ului/e-mail-ului de informare că s-a efectuat expedierea coletului. Acesta conţine numărul de AWB şi firma de curierat  prin care se livrează comanda dvs. 
Livrarea se face GRATUIT prin curier pentru comenzile a căror valoare totală depăşesc suma de 400 lei*, indiferent de numărul de produse comandate, dimensiunea sau greutatea acestora.
Pentru comenzile cu valoare totală mai mică de 400 lei, taxa de transport se va calcula in coșul de cumpărături în funcție de greutatea coletului.
 NOTA: Pot apărea întârzieri cauzate de: epuizarea stocului aflat în magazin, probleme tehnice interne sau factori externi. Termenul de livrare poate varia de la 24 de ore, la maximum 30 de zile.

 

Livrare paletizată
În cazul produselor care sunt prea grele si/sau voluminoase pentru a fi expediate prin curier rapid, acestea vor fi expediate pe palet, prin curieri specializați. Costul acestui tip de transport se va calcula pentru fiecare comandă în parte.

*Livrarea gratuită se aplică doar comenzilor ce pot fi expediate prin curier rapid.

LIVRARE ÎN TOATĂ ţARA

PLATĂ SECURIZATĂ ŞI RAPIDĂ

SUPORT PE WHATSAPP

Retur fără bătaie de cap